Ποιοί Είμαστε
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ SUGARELA
Η Χριστίνα Κάκκου ξεκίνησε σπουδάζοντας μαγειρική στην σχολή Le Cordon Bleu, στο Παρίσι. Η αγάπη της για το γλυκό όμως την έκανε να αλλάξει πορεία και να ασχοληθεί κατ’ αποκλειστικότητα με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Εμπλούτισε τις γνώσεις της με επαγγελματικά σεμινάρια ζαχαροπλαστικής σε φημισμένες σχολές της Γαλλίας, όπως η Le Notre και η Bellouet Conseil.
Οι νόστιμες δημιουργίες της οδήγησαν πολύ κόσμο στο μικρό μαγαζί της Μητροπόλεως, όπου γεννήθηκε η SUGARELA, το 2009.
Ήταν η πρώτη που ξεκίνησε τις περίφημες τούρτες από ζαχαρόπαστα με τα πιο φαντασμαγορικά σχέδια.
Σύντομα η SUGARELA μετακόμισε στην Νικηφόρου Φωκά 12, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.
Με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και με πολλές συνεργασίες, έχει ένα σταθερό υπόβαθρο, έξτρα δόση γνώσης και πείρας και ξέρει πολύ καλά την μυστική συνταγή για να δημιουργεί σπιτικά, φρέσκα γλυκά σε ευφάνταστους συνδυασμούς.
Το μαγικό μυστικό.
Στην SUGARELA υπάρχει ένα μόνο μυστικό. Η αγάπη για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Με υλικά φρέσκα και αγνά, εδώ και 15 χρόνια, πλάθουμε τις δικές μας, μοναδικές ιστορίες, πασπαλισμένες με ζάχαρη και βανίλια.